Tabăra copiilor brâncoveni

Săptămâna aceasta copiii de la „Clubul copiilor brâncoveni” al Bisericii Sf. Nicolae – Brâncoveanu din Făgăraș au avut parte de o experiență inedită: o tabără organizată special pentru ei. Manifestarea a început duminică la Liturghia oficiată la biserica gazdă, urmată de prezentarea taberei în fața comunității și primele jocuri. Copiii au plecat apoi însoțiți de voluntari și de părinți la locația taberei din apropierea Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, unde și-au luat rămas bun de la părinți.

Timp de trei zile, cei 35 de copii participanți s-au bucurat unii de alții, de jocuri, natură, mișcare și prietenie. Au avut parte de jocuri de echipă, jocuri sportive, ateliere de comunicare, tir cu arcul, muzică și dans, Seara talentelor, drumeție și program de piscină. Tabăra s-a încheiat cu o vânătoare de comori organizată la Mănăstirea Brâncoveanu, care a pus în valoare patrimoniul brâncovenesc, cu scopul de a lărgi orizontul cultural al celor mici în ceea ce privește biserica lor. A urmat festivitatea de încheiere, în care copiii, cărora li s-au alăturat din nou părinții, au putut vedea filmul taberei și au primit diplome și cărți. Încheierea s-a făcut cu un foc de tabără la care au participat și familiile copiilor.

Tabăra copiilor brâncoveni a fost organizată de Biserica brâncovenească Sf. Nicolae, cu sprijinul echipei de voluntari ai Asociației Doamna Maria Brâncoveanu.

foto: Asociația „Doamna Maria Brâncoveanu“

tabara1 tabara2 tabara3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.