Copiii de la Școala Gimnazială Recea, în Marea Finală „Next Star“

Copiii de la Școala Gimnazială Recea au oferit aseară un spectacol fascinant, pe scena Next Star 2021. Îndrumați de profesorul lor, Nelu Avram, aceștia au pregătit un moment de acrobație pentru care au primit 3 voturi de DA. Marian Drăgulescu a fost prezent la numărul lor pentru a-i felicita.

Cei 14 membri ai Școlii Gimnaziale Recea au făcut o impresie foarte bună la Next Star 2021, cu un moment de rezistență și acrobație. Aceștia au construit Coloana Infinitului cu trupurile lor și au demonstrat că doar mâinile unite pot crea adevărate momente unice, potrivit a1.ro.

Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică au fost uimiți de perseverența și rezistența de care au dat dovadă și i-au felicitat cu 3 voturi de DA, ca în final să intre pe scenă Marian Drăgulescu și să le ofere câte o medalie.

recea6„Suntem Școala Gimnazială Recea și am venit să câștigăm Next Star. Suntem foarte uniți, ne înțelegem ca frații. Ce vrem să facem este destul de greu, trebuie să ai multă forță, echilibru. Suntem din mai multe sate ale comunei: din Dejani, Săvăstreni, Iași, Recea. Ne antrenăm la școală, după ore, în timpul nostru liber. De vreo 4-5 ani de zile ne antrenăm și facem piramide”, au spus membrii.

Mă uimea cum mă emoționează mâinile unite ale oamenilor. Noi când suntem uniți suntem o forță a naturii. Iar copiii ăștia au demonstrat. Cât de frumoși sunt oamenii când se unesc. Asta înseamnă munca în echipă. Toți pentru unul și unul pentru toți”, a spus Dorian Popa atunci când le urmărea numărul.

Dan Negru l-a chemat în scenă pe Marian Drăgulescu pentru a le oferi copiilor câte o medalie.

Salutare, dragilor, să știți că v-am văzut din culise și nu am venit cu mâna goală, sunteți o echipă frumoasă, ați lucrat la acest număr. Sunteți o echipă unită. Vă sprijiniți și la propriu și la figurat”, le-a transmis Marian Drăgulescu.

recea bunEu v-am privit cu foarte mult interes. Eu m-am uitat la cea mai mică dintre voi care s-a cățărat. Toți ți-au creat posibilitatea de a urca acolo sus. Asta înseamnă să fiți o echipa. Aveți de la mine 14 de DA”, le-a transmis Ștefan Bănică.

Ce pot să zic când văd așa copii frumoși, sănătoși. Sunteți o bucurie a privirii și a sufletului și vă mulțumesc pentru numărul vostru extrem de original și neașteptat, ce pot să zic decât DA”, a spus și Loredana.

Copii, mie mi-ar plăcea că ați pleca și cu ceva de pe scena Next Star, mi-ar plăcea printr-o minune să existe o noutate, votul meu e DA”, le-a transmis și Dorian Popa.

recea5Copiii fac pregătire la școală, după ore, cu prof. Nelu Avram. Pregătirea copiilor a început în urmă cu aproximativ 5 ani.

Eu, în taberele de vară, particip la foarte multe activități, printre care aceste activități din lumea circului. Sunt tabere foarte scumpe și de mulți ani m-am gândit că trebuie să aduc pentru acești copii, să fac cu ei aceste lucruri, pentru că ei nu își permit și așa a luat naștere această activitate. De ani de zile, avem cumpărate monociluri, în jur de 27 de monocicluri“, a spus prof. Nelu Avram.

Vezi video AICI

sursa: a1.ro – Next Star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.