Update. Băiatul a fost găsit

Update

În urma activităților de căutare desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, jandarmi și reprezentanți ai ISU Brașov, minorul a fost depistat pe raza municipiului Brașov.

Din primele verificări a rezultat faptul că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În activitățile de căutare a fost folosit și câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ne-a transmis Comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Știre inițiala

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată la data de 25 mai 2021 de către familia unui copil, în vârstă de 10 ani, cu privire la faptul că minorul a plecat în dimineața aceleiași zile din fața unității de învățământ pe care o frecventează, fără a preciza locația unde se deplasează, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu.  

    Semnalmente: înălțime: aproximativ 120-130 cm, greutate: circa 20 kg, constituție astenică, ten deschis, ochii căprui, păr șaten-deschis.

    La momentul plecării acesta purta încălțăminte sport, de culoare albă, ce prezintă desen albastru (picățele) și era îmbrăcat cu geacă de fâș, de culoare albastră cu portocaliu în zona buzunarelor, lungă, trening de culoare albastră (bluză cu fermoar și pantaloni), iar pe cap purta o șapcă de culoare kaki.

    Minorul are asupra sa un ghiozdan, de culoare albastră cu roșu, o pungă din material plastic, de culoare albă, în interiorul căreia se află o minge de fotbal și rechizite.

    Persoanele care pot furniza informații cu privire la minorul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.