Tineri din Comăna, prinşi cu aluni şi mărăcini furaţi

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tăiere ilegală de arbori”.

În fapt, la data de 10 mai 2021, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Ungra din județul Brașov, trei persoane de sex masculin ar tăia, fără drept, material lemnos.

Polițiștii au identificat cele trei persoane ca fiind 3 tineri cu vârste cuprinse între 19 ani și 22 ani din localitatea Comana, județul Brașov.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei trei tineri ar fi tăiat, fără drept, material lemnos, specia alun, mărăcine și ulm. Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului Ocolului Silvic de pe raza de competență.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.