Făgărașul are medic pneumolog

Spitalul din Făgăraș va avea medic pneumolog. În urma concursului organizat de unitatea medicală, medicul Ruxandu Eliza Ada din Sibiu a câștigat postul pe perioadă nedeterminată. Anunțul a fost făcut de Mariana Câju, președinta Consiliului de Administrație al spitalului.

ocolitoare 11
Mariana Câju

„Sâmbătă, 27.03.2021, a avut loc la Spitalul Municipal Făgăraș concursul pentru ocuparea postului de medic specialist pneumolog. Ruxandu Eliza Ada este medicul din Sibiu care a câștigat acest concurs pe perioadă nedeterminată și își va începe activitatea la spital în prima jumătate a lunii aprilie.

Comunicăm astfel tuturor făgărășenilor că s-a încheiat definitiv situația dificilă creată la Dispensarul TBC din cauza lipsei unui medic de specialitate. În toată această perioadă — în urma discuțiilor avute cu coordonatorul programului național, Dr. Macavei, DSP Brașov, managerul spitalului și autoritățile locale — s-a asigurat pacienților accesul la serviciile medicale de specialitate prin consultații online sau prin deplasarea unui medic de la Brașov la Dispensarul din Făgăraș. Întregul personal, mediu și auxiliar, își continuă activitatea în cadrul Dispensarului“, spune Mariana Câju.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.