Bărbat de 71 de ani, depistat în trafic cu permis de conducere fals

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.

În fapt, la data de 14 martie 2021, în jurul orei 06.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 71 ani, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

La solicitarea polițiștilor de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Slovacia, asupra căruia există suspiciunea că este fals.

De asemenea, la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, care să îi confere dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.