„Prințișorul videochaturilor” se judecă cu Poliția Făgăraș pentru o amendă de acum doi ani

A pierdut, pe fond, procesul cu Poliția Română, dar nu se lasă! Cancan a aflat că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, nimeni altul decât Tristan Tate, cunoscut și ca „Prințișorul videochaturilor”, a cerut din nou anularea procesului-verbal prin care a fost sancționat în urmă cu aproape doi ani.

Tristan Tate duce un „război” aprig cu Poliția Română. În 2019, magistrații i-au respins fostului iubit al Biancăi Drăgușanu plângerea în care cerea anularea procesului-verbal de contravenție la regimul circulației pe drumurile publice.

„Respinge excepţia tardivităţii formulării plângerii contravenţionale, invocată de intimat. Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul TATE TRISTAN, în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL JUDEŢEAN DE POLIŢIE BRAŞOV – POLIŢIA MUN. FĂGĂRAŞ – BIROUL RUTIER, prin reprezentant legal, ca neîntemeiată. Menţine procesul-verbal seria PBVX nr. 0260271/11.06.2019, întocmit de intimat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Făgăraș” ,se arăta în decizia instanței.

Dar Tristan Tate nu s-a lăsat păgubaș. A făcut din nou apel, iar vineri va avea loc următorul termen al procesului.

Tristan Tate este un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Alături de fratele lui – Andrew – fostul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi pus bazele unui adevărat imperiu în industria site-urilor pentru adulți. Potrivit unor surse bine informate, fratele lui Tristan Tate, Andrew, ar deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Unde amfitrioană ar fi chiar “cumnățica” lui Tristan, Irina. Pe numele de scenă Cobra (de amintit că Andrew era numit, în ring, King Cobra), focoasa blondină este una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.