Dezbatere publică privind Bugetarea participativă 2021

Primăria Făgăraș organizează o dezbatere publică privind Bugetarea participativă, care ajunge anul acesta la a treia ediție.

„Continuăm să o adaptăm la nevoile făgărășenilor prin îmbunătățirea regulamentului, iar pentru a realiza acest lucru avem nevoie de sprijin. Organizăm o dezbatere publică, unde implicarea dumneavoastră este esențială. Dacă aveți idei noi sau sugestii, vă invităm să participați la dezbaterea publică din 24 februarie, de la ora 18.00.

Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, numărul persoanelor fiind limitat la 15. Dacă nu puteți participa fizic, vă invităm în mediul online, în aceeași zi, de la aceeași oră. Vom fi prezenți și pe platforma Zoom: https://zoom.us/j/98474072454?pwd=M0xaa2RRK1RIYllCdlN0R1VmSlYxdz09

Regulamentul bugetării participative poate fi consultat aici: https://bp.primaria-fagaras.ro/regulament

Propunerile și amendamentele pot fi trimise până la data de 24 februarie, prin e-mail la adresele: proiecte@primaria-fagaras.ro sau bpfagaras@gmail.com. De asemenea, pot fi depuse la Registratura Primăriei Făgăraș, de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri, între orele 8:00 -14:00”, potrivit unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.