FRF în vizită oficială la Făgăraș, pentru o investiție de 1,7 milioane de euro

Reprezentanții Federației Române de Fotbal s-au  aflat vineri pentru prima dată la Făgăraș. Primarul Gheorghe Sucaciu a însoțit conducerea federației la amplasamentul unde urmează să fie construită o bază sportivă din fonduri asigurate de la bugetul de stat în valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro. Aceasta va fi realizată de Compania Națională de Investiții, printr-un program guvernamental. Proiectul este prevăzut în cadrul Strategiei de Dezvoltare a municipiului, făcută publică anul trecut.
Cu președintele FRF Răzvan Burleanu, vicepreședintele Octavian Goga, președintele comisiei tehnice Mihai Stoichiță, secretarul general-adjunct Gabi Bodescu și managerul de competiții Felix Grigore am avut discuții despre infrastructura necesară pentru susținerea și dezvoltarea celor 286 de tineri sportivi legitimați la clubul municipal, dar și a celor două grupe de copii născuți în 2014-2015 – nelegitimați încă.
 
De asemenea, am vorbit despre programul de dezvoltare a secției de fotbal de la CSM Făgăraș și strategia implementată la nivel local. Un alt subiect pe care l-am abordat în cadrul întâlnirii a fost adaptabilitatea strategiei clubului sportiv la programele FRF și sprijinul care ne poate fi acordat”, spune primarul Sucaciu.
 
Terenul pe care urmează să fie construită baza sportivă de tip 1 a fost predat deja de către municipalitate pentru executarea lucrărilor, care vor începe imediat după finalizarea documentațiilor. Este vorba despre fostul teren de zgură din apropierea parcului Regina Maria.
 
Baza sportivă va avea următoarele funcțiuni:
► Teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m) cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori
► Teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis (20m x 40m)
► Clădire vestiare și administrativă
► Parcare autovehicule și autocar.
teren 2 teren 1
vizită FRF vizită FRF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *