O nouă acțiune de dezinfecție în satele comunei Beclean

Comuna Beclean se află în continuare în fruntea listei între localitățile din județ, în ceea ce privește rata de infectare cu COVID-19( 6.28/1000 locuitori). Comuna se află în „scenariu roșu“ drept pentru care autoritățile au luat imediat mai multe măsuri de prevenție. Astăzi, a fost din nou făcută  o acțiune de dezinfecție pe domeniul public din satele comunei.

becleanc10O nouă acțiune de dezinfecție pe domeniul public, în fiecare sat, în zonele mai circulate. De asemenea, cu ajutorul poliției și jandarmilor am monitorizat mai îndeaproape cetățenii aflați în izolare. De asemenea, am făcut un nou apel la preoți pentru respectarea normelor inclusiv la slujbele religioase. În condițiile acestea, observăm că în scurt timp se diminuează rata de infectare, pentru că în zilele următoare ies din perioada de izolare mai mulți cetățeni, astfel încât incidența va scădea covârșitor. Încă o dată îi rugăm pe cetățeni să ținem în continuare cont de norme și să respectăm măsurile impuse, pentru că nu e vreme de relaxare pentru a nu ajunge la probleme serioase“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Acțiunea a realizată cu forțe proprii, cu ajutorul viceprimarului comunei, angajații și șoferul de la Gospodărirea Comunală.

Vezi mai jos incidența pe localități în județul Brașov.

becleanc3 becleanc8 becleanc6

incidenta 2 feb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.