Direcționează 3,5% din impozit pentru susţinerea activității Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului

După cum probabil știți deja, fiecare început de an înseamnă o șansă în plus pentru organizațiile non-guvernamentale care au nevoie de sprijinul care nu este niciodată prea mult: oricine a realizat în anul anterior venituri din salarii sau pensii poate alege să redirecționeze 3.5% din acest impozit către o cauză în care crede, reprezentată de o fundație, o organizație sau o asociație ale cărei viziuni de bine și util comunitar le împărtășește.

Una din fundațiile pe care puteți să le susțineți în acest fel este Fundația Comunitară Țara Făgărașului, care an de an  implementează zeci de proiecte pentru comunitățile Țării Făgărașului.

„Pentru că ne bazăm pe încrederea care există între noi într-un flux continuu și care până acum ne-a asigurat reușita unor proiecte care au îmbunătățit vieți din comunitatea Țării Făgărașului, sperăm ca procesul de completare a Declarației 230 și, prin urmare, a redirecționării acelui 3.5%, să fie unul simplu și natural, izvorât din convingerea că împreună suntem mai puternici pentru făgărășeni și că îi putem ajuta concret.

Dacă doriți să susţineți în acest mod activitatea Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului, vă invităm să faceți acest lucru până în 25 Mai 2021, acesta fiind termenul-limită de depunere a declaraţiei. Formularele se pot depune direct la registratura ANAF din localitatea de domiciliu, se pot trimite prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau online, prin serviciul „Spațiul privat virtual”, disponibil pe www.anaf.ro.
În plus, declarația poate fi descărcată și completată de pe site-ul nostru, aici, sau completată online pe redirectionează.ro, aici.
Comunitatea făgărășeană vă este recunoscătoare pentru implicare!“, au transmis reprezentanții fundației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.