Pârtia de la Drăguș se deschide în acest weekend

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă din zona noastră și nu numai. Din acest weekend se deschide pârtia de schi de la Drăguș. Dacă până acum, din lipsa zăpezii abundente, doar pârtia pentru săniuș a fost deschisă, de sâmbătă se dă drumul și pârtiei pentru schi. Administratorii pârtiei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea din acest sezon, bineînțeles respectându-se și normele de prevenție, prevăzute de contextul epidemiologic actual. 

Zăpada din ultimele zile este bucuria copiilor, dar şi a iubitorilor sporturilor de iarnă. Și pentru că în ultimele zile a nins mai mult și temperaturile se anunță prielnice pentru deschiderea pârtiei pentru schi, din acest weekend se dă drumul distracției la Drăguș.

IMG-20210114-WA0004În acest weekend vrem să dăm drumul pârtiei de schi. La noapte sunt temperaturi scăzute și vrem să pornim și tunurile de zăpadă, pentru că încă e zăpadă puțină. Am avut în perioadă aceasta deschis  doar la săniuș, dar pârtia de schi, nu. La noapte vor merge turnurile de zăpadă iar de sâmbătă vom da drumul și pe pârtia de schi.“, ne-a spus Ioan Sofonea, administratorul pârtiei Drăguş.

Administratorii pârtiei spun că au luat toate măsurile privind prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2 și îi roagă și pe cetățeni să respecte indicațiile în acest sens.

Conform regulilor, avem voie să funcționăm doar cu 30% din capacitatea restaurantului . Noi am pregătit să servim și afară, pentru a respecta normele actuale“, ne-a  mai spus administratorul pârtiei.

Pe pârtia de săniuș, accesul este liber, doar închirierea săniilor costă 20 lei/2 ore.

Patinoar  natural- intrare liberă

– închiriere patine, făraș- 10 lei

Echipament complet pentru schi pentru toată ziua- 45 lei, pentru jumătate de zi-30 lei

Urcări la teleski – 10 urcări – 40 lei

– 4 urcări – 20 lei

– o zi întreagă- urcări nelimitate- 100 lei

IMG-20210114-WA0006

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.