Revoltă printre localnicii din Felmer. Bivoli lăsați la păscut printre mormintele din cimitir

Mai mulți săteni din Felmer, comuna Șoarș s-au revoltat după ce au găsit în urmă cu două zile, bivolii unui localnic, la păscut printre mormintele din cimitir. Asta deși cimitirul este împrejmuit cu gard iar accesul se face doar pe poarta principala. Mai mult  animalele  nu erau singure, ci erau supravegheate de un tânăr, susțin sătenii. 

În loc să se roage în liniște la mormintele celor dragi, sătenii din Felmer sunt nevoiți să repare stricăciunile și să curețe mizeria lăsată de animalele aflate la păscut în cimitir. Oamenii spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

received_444503676542867„Suntem supărați că deși nu e prima dată când animalele ajung în cimitir, nimeni nu ia măsuri. Nu este normal să umble cu bivolii prin cimitir, peste morminte. Poate se autosesizează organele competente și nu o să mai avem astfel de probleme“, ne-a spus o localnică.

În urma imaginilor postate și pe rețelele de socializare, oamenii legii s-au autosesizat și au început verificările pentru stabilirea stării de fapt.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila a fost identificat proprietarul animalelor, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 53 ani din localitatea Șoarș, județul Brașov. S-a procedat la sancționarea contravențională a acestuia, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată. De asemenea, bărbatului i-a fost adus la cunoștință faptul că are obligația de a supraveghea animalele pe care le deține“, ne-a transmis purt. de cuv. a IPJ Brașov, agent de pol. Nadia Olaru.

received_411944563312005

 

IMG_20201209_130306 IMG_20201209_130253

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.