Pensionarii făgărășeni nu vor măști gratuite

Pensionarii făgărășeni, cu venituri mici  nu vor măști gratuite?  Este întrebarea reprezentanților Direcției de Asistență Socială din Făgăraș care susțin că din cele 4 categorii beneficiare de măști gratuite, pensionarii cu pensii sub 800 de lei sunt cei care se lasă așteptați . Chiar și așa, măștile către  toate categoriile beneficiare s-au distribuit din toamnă și până acum în procent de 50%. Fiecare beneficiar a primit o cutie care conține 50 de măști. La nivelul Direcției de Asistență Socială Făgăraș sunt înregistrați 1200 de pensionari cu venituri sub 800 de lei.

Pensionarii cu pensii până în 800 de lei, care anul trecut nu au venit să și le ridice, pot să vină în continuare să le ridice. Am rămas cu aproximativ 50% din cantitate. facem un apel ca beneficiarii să vină să le ridice, în timpul programului, de la ora 8.00 la ora 14.00“, a declarat pentru Nova TV Fagaras, Gheorghe Harabagiu, șef birou DAS Făgăraș.

       Reamintim că, peste 100 de mii de măști sunt distribuite  prin Direcția de Asistență Socială făgărășenilor cu venituri mici.  Cei care fac parte din categoriile defavorizate și primesc măști gratuite sunt persoanele din familiile beneficiare de ajutor social, persoanele din familiile beneficiare de alocațiile pentru susținerea familiei , pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt până la 800 lei și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *