Ludovic Orban a anunțat că demisionează din funcția de premier

Ludovic Orban a anunțat în această seară că va renunța la funcția de premier, după ce a purtat discuții cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

„Am luat decizia ca astăzi să îmi depun mandatul de prim-ministru. Decizia pe care am laut-o are un obiectiv foarte precis: odată exprimată voința cetățenilor trebuie demarate negocierile pentru formarea unui nou Guvern”, a declarat în această seară Ludovic Orban.

România are nevoie de un Guvern „responsabil” care să reprezinte dorința cetățenilor care își doresc modernizarea și dezvoltarea României, a mai precizat el.

„Decizia mea de astăzi vreau să arate un lucru foarte clar: că nu mă cramponez de funcția de prim-ministru, că negocierile care vor urma, trebuie să ducă la un Guvern format din formațiunile politice de centru-dreapta care susțin cu claritate orientarea Euro-Atlantică a României și care vor cu adevărat să utilizeze toate resursele pe care le are România”, a mai adăugat Ludovic Orban, citat de stirileprotv.ro.

Potrivit presei naționale, vicepremierul Raluca Turcan ar putea ocupa funcția de premier interimar până la formarea unui nou Guvern.

Un comentariu la „Ludovic Orban a anunțat că demisionează din funcția de premier

  • decembrie 9, 2020 la 6:47 am
    Permalink

    Lucovid Organ, cinstit era sa spui ca ai fost inlaturat din functia de prim ministru,de ,,tatucul,, pe care il lingeti in fund(la nemti asta este umilirea totala),nu apa de ploaie cu ,,mi-am inaintat demisia,,! Ești o nulitate perfecta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.