Comăna. Cerere de finanțare la CNI pentru două mari proiecte

Continuă proiectele de dezvoltare în comuna Comăna. După ce din bugetul local sau cu fonduri europene, autoritățile au demarat și chiar finalizat mai multe proiecte importante, ieri au depus cerere de finanțare la CNI pentru alte investiții. Este vorba de „Extindere rețea apă și înființare rețea de canalizare în comuna Comăna, județul Brașov“ și „Modernizare străzi în satele Comăna de Jos, Comăna de Sus, Crihalma și Ticușu Nou, comuna Comăna“.
„Am depus la Compania Națională de Investiții, ca să fim prinși în fișa sinteză, pentru demararea proiectului de canalizare, studiul de fezabilitate este aproape terminat, și cu siguranță vom primi finanțare la începutul anului viitor, pentru începerea executării canalizării în toate cele patru satele ale comunei. Al doilea proiect se referă la modernizarea câtorva drumuri comunale care necesită asfaltare și după aceea putem spune că într-un an de zile nu va mai fi nicio stradă neasfaltată în comuna Comăna. “, ne-a spus Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.
Potrivit autorităților locale se pregătesc și proiectul de extindere a rețelei de gaz, în satele Ticușu Nou și Comăna de Sus, dar și cel de realizarea a unei săli de sport în Comăna de Jos.
La începutul anului viitor, în ianuarie- februarie, finalizăm și studiul de fezabilitate pentru extinderea rețelei de gaz. Noi avem gaz în Comăna de Jos și Crihalma și vom face extindere în Ticușu Nou și Comăna de Sus. La fel, vom depunere cerere și pentru executarea unei săli de sport în Comăna de Jos. Bineînțeles că restul proiectelor pe care le avem vor merge în continuare“, ne-a mai spus Viorel Grusea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.