Bază sportivă la Lisa

Un proiect important pentru tinerii comunei Lisa și nu numai este cel privind realizarea unei baze sportive. În acest sens, autoritățile comunei au depus în urmă cu mai bine de doi ani cerere de finanțare la Compania Națională de Investii, cerere aprobată. Totuși, lucrările încă nu au demarat la această investiție. 

Realizarea unei baze sportive la Lisa este necesară pentru că localitatea nu dispune de un teren de sport. Potrivit primarului  a existat mai demult un astfel de teren însă era amenajat pe terenurile proprietate privată. Tocmai de aceea, Primăria a depus cerere de finanțare la CNI, pentru realizarea unei baze sportive la fostul dispensar veterinar.

„Avem o bază sportivă la Lisa, proiect câștigat la Compania Națională de Investiții. Trebuie să mai depunem proiectul tehnic și să predăm locația CNI-ului. Baza sportivă va fi construită la fostul dispensar veterinar, acolo unde este terenul primăriei, intabulat, cu CF. Este depus de doi ani de zile  și va fi amenajat un teren de fotbal, cu tribune, vestiare, sală de mese, cu tot ce este necesar“, ne-a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

De asemenea, și la Breaza și Pojorta au fost realizate lucrări de întreținere a terenurilor de sport, dar cu bani din bugetul local.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.