Organizarea Târgului de Crăciun din Sibiu este incertă

Organizatorii celui mai vizitat târg de Crăciun din România au reacționat public, după ce presa națională a anunțat că Sibiul organizează evenimentul și în acest an, în plină pandemie, deși târgurile de sărbători au fost anulate în toată Europa.
„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în ultimele zile, referitoare la organizarea Târgului de Crăciun din Sibiu, dorim să vă prezentăm situația de fapt, la acest moment. Până la această oră nu exista nicio informație oficială din partea echipei de proiect referitoare la organizarea Târgului de Crăciun din Sibiu.
Este adevărat că s-au depus diligențele administrative necesare, în urmă cu mai multe săptămâni, pentru că este un proces de avizare specific birocrației românești, care durează. Practic, deocamdată nu am făcut altceva decât să ne asigurăm că în cazul în care Târgul se va putea organiza, vom avea toate aprobările.
Dar, în acest moment nu există nicio decizie finală (…), iar informațiile prezentate induc în eroare opinia publică și generează reacții negative inutile. Vă vom ține la curent”, au transmis organizatorii într-o postare pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.