Primăria începe deratizarea pe domeniul public

Primăria Făgăraș a anunțat că va desfășura acțiuni de deratizare a  domeniului public,  în perioada 27 octombrie – 9 noiembrie 2020, prin Serviciul de Administrare a Domeniului Public (ADP). Pentru semnalarea unor situații punctuale, cetățenii sunt rugați să utilizeze numărul de telefon 0268 211150.

„Facem apel la Asociațiile de Proprietari, agenții economici și instituțiile din municipiu să efectueze deratizarea pe proprietățile private (subsoluri de bloc, curți interioare etc.) odată cu desfășurarea acțiunii pe domeniul public. În acest sens, legislaţia în vigoare stipulează în mod clar importanţa şi periodicitatea lucrărilor de deratizare, precum şi consecinţele neefectuării acestora.

Produsul care urmează să fie folosit pentru acest tratament este RACUMIN PASTE, special conceput pentru combaterea rozătoarelor. Acesta se regăsește în Registrul produselor biocide autorizate de Ministerul Sănătății”, se arată în comunicatul de presă.

Combaterea rozătoarelor are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un pericol permanent de îmbolnăvire (boli bacteriene, virotice şi parazitare) atât a populaţiei cât şi a animalelor, precum şi pierderi economice (poluare, distrugere materială etc.)

Perioada prevăzută se poate prelungi în cazul în care condiţiile meteorologice nefavorabile nu vor permite desfăşurarea acţiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.