Inconștientul de la volan, pericol public

30 de zile de arest preventiv pentru făgărășeanul depistat cu alcool la volan, fără permis de conducere și cu autoturismul neînmatriculat. Reamintim că bărbatul a fost depistat de polițiști în seara zilei de 6 octombrie pe strada Tăbăcari din Făgăraș. Cu toate că oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru inconștiența de care a dat dovadă, cetățeanul nu s-a oprit aici. S-a reîntors la autoturismul parcat pe strada Tăbăcari și a vrut să plece cu acesta. Nu înainte de a lovi o mașină parcată în fața blocului.

Proprietarul autoturismului lovit de cetățeanul inconștient ne-a povestit cum s-a petrecut totul.

După ce l-au depistat în trafic, mașina a fost lăsată în parcare lângă blocul unde locuiesc. L-au dus la spital și apoi la poliție, unde i s-a făcut dosar penal  și i-au dat drumul. Bărbatul s-a reîntors după aproximativ 3 ore să-și ia mașina. Eu eram pe geam și l-am văzut când a dat cu spatele și mi-a lovit mașina. Am strigat la el, dar a fugit la volanul autoturismului. În colțul blocului, i s-a oprit mașina. Am sunat imediat la 112. Am și coborât iar mașina lui era abandonată. A fugit de la fața locului iar ieri a declarat că a plecat să aducă o căruță să tragă mașina. Polițiștii l-au găsit la podul Galațiului“, ne-a povestit acesta.

Șoferul inconștient a fost arestat inițial pentru 24 de ore iar astăzi a primit arest prevenit pentru 30 de zile, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Acum făgărășeanul care s-a ales cu mașina lovită, trebuie să îl dea în judecată pe șoferul inconștient pentru a-și repara autoturismul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.