Se lucrează intens la noua grădiniță de pe strada Cetății

Construirea noii grădinițe de pe strada Cetății, nr. 45, este în plină desfășurare. Săptămâna viitoare va fi turnat betonul pentru realizarea planșeului peste parterul clădirii. Lucrările vor continua cu partea de zidărie, materialele necesare fiind deja livrate, anunță primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, pe pagina de socializare.
„În paralel, colegii mei se ocupă de elaborarea caietului de sarcini și a documentației pentru scoaterea la licitație a lucrărilor care fac parte din obligațiile municipalității, respectiv branșarea la rețelele de utilități, realizarea unui loc de joacă în aer liber, a unui teren de sport, a spațiilor verzi și amenajarea unei parcări pentru autoturisme.“, mai spune primarul Făgărașului.
FB_IMG_1601966010396Investiția are o valoare de aproximativ 2 milioane de lei, 98% din sumă reprezentând fonduri nerambursabile obținute prin parteneriatului încheiat de Primăria Făgăraș cu Ministerul Educației Naționale, prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare și Universitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.