O făgărășeancă s-a înscris în lupta pentru funcția de primar al Făgărașului

Ieri a fost ultima zi în care s-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Și dacă până ieri la Făgăraș se cunoșteau 8 candidați la funcția de primar al Făgărașului,(VEZI AICI) o ultimă candidatură ridică numărul candidaților la 9. Este vorba de Raluca  Maria Borta, o făgărășeancă de 36 de ani, care va candida din partea Alianței pentru Unirea Romanilor.

,, De azi e OFICIAL! Sunt candidat la funcția de primar al orașului, din partea Alianței pentru Unirea Românilor.
Cei care doresc să mi se alăture în această luptă dreaptă sunt rugați să se înscrie aici: https://www.partidulaur.ro/voluntar

Mulțumesc celor care mi-au acordat timpul lor pentru a le exprima motivele care m-au determinat sa fac acest pas si m-au susținut cu o semnătura.

De asemenea, pentru cei care nu ma cunosc doresc sa le adresez câteva cuvinte despre mine:
Sunt mândra ca m-am născut și am crescut pe aceste meleaguri pline de istorie ale Țării Făgărașului.
După absolvirea studiilor liceale ale Colegiul Național “Radu Negru”, Fagaras, împinsă de dorința de a face dreptate, am urmat cursurile facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania, Brașov, iar ulterior un master, “Managementul Poliției si Instituții Comunitare” la Sibiu, in cadrul Univeraitatii “Lucian Blaga”. Entuziasmul mi-a fost, la scurt timp, știrbit de dificultatea obținerii unui loc de munca in domeniu și am luat calea străinătății.

UN PRIMAR DINTRE OAMENI, PENTRU OAMENI – onesta, responsabila și plină de inițiativa, doresc clădirea unui viitor mai bun al orașului.
COPIII DE AZI SUNT FĂGĂRAȘUL DE MÂINE – sa investim in educația lor, atât prin menținerea instituțiilor școlare existente dar și prin crearea de noi centre in care copiii se pot forma, educa și cladi ca cetățeni activi.
TURISM LA CENTRUL ȚĂRII – valorificarea poziției geografice a Țării Făgărașului, optimizarea râului Olt prin construcția de zone de relaxare și turism.
PLAN URBANISTIC – care sa ghideze dezvoltarea localității in folosul fagarasenilor, prin stoparea construcțiilor haotice și reamenajarea zonelor deja construite.
PEOSPERITATE ȘI CALITATE DE VIAȚA fara degradarea climei și a mediului înconjurator.

SA INVESTIM IN OM – cea mai de preț resursa.’ se arată în mesajul de lansare a candidaturii.

One thought on “O făgărășeancă s-a înscris în lupta pentru funcția de primar al Făgărașului

  • constantin
    august 21, 2020 la 5:24 am
    Legătură permanentă

    Visam la occident,suntem convinsi ca „rupem muntii”,crudul adevar ne trezeste din SOMN,apoi „hai la Primarie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.