Nelu Mareș și-a dat demisia de la conducerea PNL Făgăraș

Update

Potrivit ultimelor informații primite de la președintele interimar al PNL Făgăraș, Magdalena Cențiu, se pare că Nelu Mareș rămâne totuși membru al PNL Făgăraș.

Stire inițială

Cu puțin  timp înainte de alegerile locale, președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș și-a dat demisia atât de la conducerea organizației, cât și din partid. În locul său a fost numită ca președinte interimar Magdalena Cențiu, consilier parlamentar la cabinetul deputatei Mara Mareș, dar și președinte TNL Făgăraș.

Ioan Mareș și-a dat demisia din motive personale. Interimatul până după alegeri l-am preluat eu. Dânsul a plecat, dar rămâne din exterior alături de echipă. Biroul de la Făgăraș îi mulțumește pentru activitatea dânsului în cadrul partidului“, ne-a spus Magdalena Cențiu, președinte interimar PNL Făgăraș.

Deși motivele invocate sunt personale, surse de încredere vorbesc despre nemulțumirile în cadrul partidului privind activitatea lui Nelu Mareș, mai ales acum înaintea alegerilor locale.

Ioan Mareș a ocupat funcția de consilier județean în două mandate 2012-2016 de la PDL și 2016-2020 de la PNL. Din 2016 a ocupat funcția de președinte al PNL Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.