S-a dat startul proiectului de asfaltare în comuna Șercaia

Vești bune pentru locuitorii comunei Șercaia. În cel mai scurt timp vor începe lucrări de asfaltare a drumurilor din comună, proiect finanțat prin PNDL 2 și care prevede modernizarea a aproximativ 6 kilometri de drumuri comunale în toate cele trei sate ale comunei. Ieri, la Primăria Șercaia, în prezenta constructorului, dirigintelui de șantier, a autorităților locale, a avut loc predarea amplasamentului pentru acest proiect.

IMG_9814În sfârșit facem întrunirea de predare a amplasamentului. S-au adunat toate documentele și am anunțat începerea lucrărilor la ISC și facem astăzi predarea amplasamentului, cu constructorul și cu toate forurile care onorează invitația. Voi îndeplini doleanțele oamenilor promise în urmă cu un an de zile. Am rezolvat toate problemele și important este că vom asfalta încă cel puțin 6 km de drumuri comunale. De asemenea vom executa șanțuri, unele betonate, unele periate, unele vor avea zid de sprijin, cum e la Hălmeag. E o lucrare destul de complexă și sper să fie și de o calitate bună execuția. Lucrări de asfaltare vor fi executate în toată comuna, aproximativ egal în cele trei sate.“, ne-a spus Cristinel Paltin, primarul comunei Șercaia.

„Cu siguranță vom respecta termenul contractual. Acum, în funcție de cum va merge și cu decontările cu PNDL putem să ne încadrăm sau nu în timp. Proiectul prevede trei sate: Șercaia, Vadul și Hălmeagul. Mai întâi vom începe cu partea din Șercaia. Nu sunt foarte multe străzi și în mod normal în câteva luni ar trebui să se termine. Contractul prevede o perioadă de 18 luni pentru aceste lucrări, dar evident că constructorul dorește să termine cât mai repede“, ne-a spus Răzvan Popa, administratorul firmei constructoare.

Potrivit primarului comunei, proiectul a întârziat pentru ca lucrările la rețeaua de apă-canal să fie finalizate pe toate aceste străzi care urmează să fie asfaltate.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.