Serviciul „Permise şi Înmatriculări” Braşov a reluat examenele teoretice pentru obţinerea permisului de conducere

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Braşov a reluat din 15 iunie examinarea la proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere.  Conform anunţului făcut de acest serviciu, examinarea se desfăşoară cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie şi distanţare socială, în vederea limitării răspândirii noii forme de coronavirus, care determină boala COVID-19.
Susţinerea probei teoretice/accesul în sala de examen face exclusiv în baza unei programări online.
Programările online vor putea fi efectuate pe site-ul https://www.drpciv.ro/ (secţiunea „Înregistrare dosar examinare”).
„Accesul în sediul Serviciului este permis cu maxim 5 minute înainte de ora programării, pentru a evita aşteptarea suplimentară în spaţiile destinate publicului. „Depăşirea acestei ore atrage după sine anularea programării, urmând ca testarea/înregistrarea să se efectueze doar în baza unei noi înscrieri în aplicaţia informatică”, se arată într-un comunicat transmis de serviciu.
La desfăşurarea probei teoretice, candidaţii vor avea asupra lor actul de identitate şi dosarul de examinare.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *