Produse de igienă distribuite gratuit, pentru aproximativ 750 de făgărășeni

Beneficiarii de venit minim garantat, dar și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei vor primi  pachete gratuite de igienă, printr-un program cu fonduri europene. La nivelul municipiului Făgăraș, programul se desfășoară prin intermediul Direcției de Asistență Socială, astfel că aproape 750 de pachete vor fi distribuite începând de astăzi de la Cantina de Ajutor Social. 

Așadar, la Cantina de ajutor Social sunt așteptați în jur de 750 de beneficiari din orașul nostru.  „De aceste pachete de igienă vor beneficia cei care primesc venitul minim garantat, însă doar titularii (un pachet pentru fiecare dosar),precum și cei care primesc alocații suplimentare, în acest caz pachetele fiind distribuite întregii familii ( pentru fiecare membru al familiei).“, ne-a spus Gheorghe Harabagiu, șef Birou Servicii Sociale.

În pachetul de igienă sunt incluse cinci periuțe de dinți, patru tuburi de pastă de dinți, săpun lichid- 1 bucată, șampon de copii- 1 bucată, șampon de adulți- 1 bucată, detergent- două bucăți. Pachetele se ridică personal de către persoanele îndreptățite de la sediul Cantinei de Ajutor Social, din strada Ion Codru Drăgușanu, zilnic, între orele 9.00-14.00.

Un astfel de program s-a mai derulat în luna ianuarie a acestui an, în orașul nostru.One thought on “Produse de igienă distribuite gratuit, pentru aproximativ 750 de făgărășeni

  • constantin ionescu
    iunie 17, 2020 la 5:01 am
    Legătură permanentă

    La POMANA,sunt primii,dar la munca in folosul comunitatii,sunt toti bolnavi! Sunt si oameni nevoiasi,doar 10% ,restul sunt TRANTORI!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.