Gospodării inundate și copaci rupți, în urma furtunii din noaptea trecută

Mai multe localități din judetul Brașov au fost afectate de inundații, printre care și din Țara Făgărașului.

În ultimele 12 ore în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării și străzi din 11 localităti din județ ( Teliu, Săcele, Budila, Hărman, Sânpetru, Pârău, Bod, Mândra, Râușor, Făgăraș, Sâmbăta de Sus)

Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni au acționat pe parcursul întregii nopți în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe.

Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală, potrivit ISU Brasov.
Alături de pompieri, la Făgăraș au intervenit și cei de la SVSU. Chiar în aceste momente intervin cu motopompe pentru evacuarea apei dintr-o locuință de pe strada Salcamului.
În Făgăraș, furtuna de noaptea trecută a pus la pământ și mai mulți copaci. Din fericire nu au fost pagube. În acest caz, au intervenit angajații ADP.
Echipele de intervenție rămân în garda pentru ca meteorologii au emis cod portocaliu de furtuni și pentru județul Brașov pana duminica, ora 2.00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.