Acțiunea de dezinfecție în blocurile din Făgăraș continuă. Peste 600 de scări de bloc vor fi dezinfectate

Acțiunea de dezinfecție realizată de Primăria Făgăraș, prin Serviciul de Administrare a Domeniului Public, continuă în blocurile din municipiul nostru. Până acum, angajații ADP au dezinfectat scările de bloc din mai multe zone ale orașului. Dezinfecția s-a realizat până la ultimul etaj pe casa scării iar acolo unde a fost cazul au fost dezinfectate și spațiile comune.

Acțiunea de dezinfecție cu substanțe biocide continuă iar echipele Primăriei trebuie să facă dezinfecție în toate cele peste 600 de scări de bloc din municipiul nostru. Reprezentanții ADP au postat pe pagina de socializare, zonele unde a fost finalizată acțiunea de dezinfecție, dar și cartierele unde vor interveni astăzi.


„Conform Ordonanței Militare nr 4 din 29. 03. 2020, s-a demarat procedura pentru dezinfecție a blocurilor astfel: programul se desfășoară în intervalul orar 13-15 conform afișelor. S-au efectuat acțiuni în: Colonia UPRUC, Luncii, Plopului, Parcului, Târgului, Teiului, Stejarului, Castanului, Tăbăcari, Vasile Alecsandri, D-na Stanca, O Paler, Titu Perțea, Narciselor, Tudor Vladimirescu.
Astăzi 08.04 2020, se va efectua dezinfecția la blocurile din Str. Câmpului nou, ANL și Gara.
În zilele următoare acțiunea de dezinfecția va continua la blocurile din B-dul Unirii, 1 Decembrie, 13 Decembrie, M Eminescu, Negoiu.
Va rugam sa respectați indicațiile autorităților .Va dorim multa sănătate !“, transmit reprezentanții ADP Făgăraș.

foto: ADP Făgăraș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.