PUROLITE SRL anunță încetarea operațiunilor sale în România

Purolite S.R.L., societate parte a grupului american Purolite, anunță faptul că a încetat toate activitățile de producție din România începând cu data de 2 iunie a.c. Decizia luată este rezultatul imposibilității ajungerii la un acord comercial pentru epurarea apelor reziduale cu societatea Viromet SA, contract esențial pentru derularea în continuare a activității, se arat[ ]ntr-un comunicat de presa transmis de societate.
Purolite își exprimă pe această cale mulțumirea față de toți angajații și partenerii comerciali care au ajutat la succesul a 25 de ani de activitate în România.
Investițiile companiei Purolite în România însumează peste 100 de milioane de dolari. Anual, Purolite a plătit în România taxe și contribuții în valoare de circa 5 milioane de dolari, a oferit locuri de muncă pentru 285 de profesioniști și a contractat servicii și materii prime de la numeroși furnizori locali. Compania a oferit donații și sponsorizări către organizații și cauze locale în valoare de peste 50.000 de dolari în
fiecare an, a susținut școlile din zonă și a ajutat spitalele din Țara Făgărașului și Brașov în timpul crizei COVID 19.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *