Gheorghe Sucaciu: „Eu cred că ne-am maturizat, în sensul de a nu mai decide politic, ci de a decide pentru comunitatea făgărășeană“

Zi cu emoții astăzi la Cetatea Făgărașului. Primarul Făgărașului și noul Consiliu Local au depus jurământul de învestire în prezența Prefectului Brașovului, Cătălin Văsii. Ceremonia a avut loc în Sala Tronului din cetate, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus.

Ceremonia  a început la ora 12.00 iar 18 consilieri locali din cei 19, validați de Judecătoria Făgăraș, au depus jurământul de învestire.

Reamintim că instanța a invalidat mandatul consilierului local Androne Bogdan Ionuț, declarat ales în urma desfăşurării alegerilor locale, ca urmare a renunţării  acestuia la mandat. Într-o ședință ulterioară va fi validat și mandatul de consilier local pentru  supleantul Colibaș Mihai  Mădălin de la PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA și tot atunci, cel mai probabil, va fi ales și viceprimarul Făgărașului.

investAstăzi, 2 noiembrie 2020, a fost convocată ședința de constituire a Consiliului Local a Municipiului Făgăraș. De asemenea s-a depus și jurământul de către primarul ales al Municipiului Făgăraș. A avut loc o ceremonie solemnă așa cum este de obicei. Așa cum am spus eu în ședință, atât eu personal, cât și instituția pe care a reprezint vom fi partenerul atât al Consiliului Local, ca for deliberativ, cât și al domnului primar ca for executiv, în toate proiectele și în toate obiectivele pe care și le-au propus, așa cum au jurat fiecare „pentru binele locuitorilor Municipiului Făgăraș“ și sper ca acest lucru să se întâmple“, ne-a spus Cătălin Văsii, prefectul Brașovului.

A fost o zi importantă, dar și o zi de start pentru realizarea de proiecte pentru cetățenii care i-au trimis în aceste funcții pe aleșii locali. În acest sens, primarul Făgărașului își pune toate speranțele că, mai ales în această perioadă grea pe care o traversăm din cauza pandemiei, aleșii locali să fie uniți pentru binele comunității făgărășene.

„Este cea mai importantă zi pentru aleșii locali, pentru că și-au luat o responsabilitate foarte mare, pentru că cetățenii prin votul lor, au dat o responsabilitate mare atât pentru primar, cât și pentru legislativ, respectiv pentru consilierii locali. Așa cum am spus și în mesajul de astăzi, eu cred că ne-am maturizat, în sensul de a nu mai decide politic, ci de a decide pentru comunitatea făgărășeană, pentru proiectele de dezvoltare și așa cum s-a și văzut în toată lumea, în situații de criză trebuie să ne unim și trebuie să investim toți banii pe care cetățenii ni dau atât la bugetul local, cât și la cel de stat pentru a rezolva această situație de criză economică, pentru că se preconizează ca în anul 2021 să înceapă o criză economică foarte mare iar noi trebuie să fim conștienți și să ne pregătim ca prin investițiile pe care le facem, prin banii europeni, pe care îi atragem să combatem această criză“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

IMG_0574 IMG_0576 IMG_0582 IMG_0586 IMG_0590 IMG_0592 IMG_0594 IMG_0596 IMG_0598 IMG_0600 IMG_0601 IMG_0602 IMG_0603 IMG_0604 IMG_0605 IMG_0608 IMG_0610 IMG_0612 IMG_0613 IMG_0614 IMG_0616 IMG_0620 IMG_0624

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.