Făgăraș. Taxele și impozitele nu se majorează nici în anul 2021

Taxele și impozitele nu se majorează nici în anul 2021, la nivelul municipiului Făgăraș. Singura modificare în acest sens, aprobată în ședința de săptămâna trecută a Consiliul Local, este reprezentată de indexarea ratei inflației, impusă de guvern și calculată la 3,8% (față de 4,63%, cea aplicată pentru anul în curs), se arată în anunțul făcut pe pagina de socializare de primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu.

Ghișeele Serviciului Taxe și Impozite se redeschid din 4 mai, dar cu program redus şi cu menținerea măsurilor impuse pentru distanțarea socială, în contextul pandemiei de Covid-19. Programul şi detalii găsiţi aici: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1783833828434227&id=747787118705575


Totuși, pentru a evita o eventuală aglomerație, reamintim că în luna martie, Primăria Făgăraș a lansat propriul sistem online de plată a taxelor și impozitelor locale. Acesta este integrat în site-ul Primăriei Făgăraș, este ușor de utilizat și permite oricărui cetățean, persoană fizică sau juridică, să știe exact cât are de achitat și să efectueze plata cu cardul bancar, folosind dispozitivele electronice conectate la Internet – smartphone/computer/laptop/tabletă.

Aceştia sunt pașii care trebuie urmați pentru plățile online, după ce ați accesat site-ul www.primaria-fagaras.ro:
1. Intrați în secțiunea PLĂȚI ONLINE.
2. Înregistrați-vă drept utilizator nou.
3. Completați toate câmpurile libere cu datele necesare, apoi apăsați butonul „afișează cerere”.

Salvați cererea generată automat, apoi o trimiteți împreună cu o copie a Cărții de Identitate, la adresa de e-mail: plationline@primaria-fagaras.ro
Atenție, adresa dumneavoastră de e-mail trebuie să fie validă! Veți primi răspuns, în maximum 24 de ore, cu datele pentru accesarea sistemului.

Reveniți pe site-ul www.primaria-fagaras.ro, în secțiunea PLĂȚI ONLINE, și urmați indicațiile pentru autentificare cu datele primite prin e-mail, apoi respectați pașii pentru achitare.
Persoanele care au nevoie de îndrumare tehnică pot apela numărul de telefon 0268 214461, conform orarului:
Luni, Marți și Joi: 8.30 – 16.00
Miercuri: 8.30 – 18.00
Vineri: 8.30 – 14.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.