Făgărășenii pot cumpăra și online din Piața Agroalimentară, începând de astăzi

Făgărășenii pot cumpăra și online din Piața Agroalimentară, începând de astăzi. Primăria facilitează relația dintre clienți și producători/comercianți, prin intermediul site-ului www.piatafagaras.ro

Cumpărătorii îi pot contacta telefonic pe vânzători și pot solicita ca produsele să fie pregătite pentru a fi ridicate de la poarta pieței, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș.

De asemenea, pot cere să fie livrate la domiciliu, în intervalul orar 09:00 – 16:30. În acest caz, comanda trebuie să aibă valoarea minimă de 50 de lei.

Primăria Făgăraș vine, astfel, în ajutorul cetățenilor care respectă regulile de distanțare socială și izolare, dar și în sprijinul comercianților care ne-au semnalat că au o cantitate mare de produse pe stoc și vânzările sunt în scădere.

Site-ul www.piatafagaras.ro este structurat pe următoarele categorii:
1. Legume și fructe
2. Ouă și produse lactate
3. Miere și produse apicole
4. Carne și produse din carne
5. Panificație.

Comercianții se pot solicita înscrierea pe platformă printr-un e-mail trimis la adresa relatiipublice@primaria-fagaras.ro

Vă reamintim că accesul în piață este limitat la grupuri de maximum 30 de persoane și este controlat cu ajutorul angajaților firmei de pază. Circuitul deplasării, stabilit în 16 martie, rămâne valabil: intrarea, pe poarta dinspre magazinul Prof; ieșirea, pe poarta dinspre bulevard.


Se recomandă atât comercianților, cât și clienților, să respecte distanța de 1,5 m și a timpului de contact de maximum 15 minute. Aprovizionarea se face noaptea și dimineața, înaintea accesului clienților în piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.