ATENȚIE: Înșelătorie pe WhatsApp cu vouchere de cumpărături la magazinele Carrefour

Valul de campanii de tip scam care vizează utilizatori din România continuă, de data aceasta venind rândul celor de la Carrefour să le fie copiată şi utilizată identitatea vizuală, avertizează specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), informează Agerpres.

“Continuă valul de campanii de tip #scam care vizează utilizatori din România! Atacatorii par să se folosească în continuare de domeniu .club, pentru a lansa tentative de fraudare a clienţilor unor hypermarketuri cunoscute la nivel naţional. Aşadar, a venit rândul celor de la #Carrefour să le fie copiată şi utilizată identitatea vizuală, într-o campanie de tip scam cu vouchere false de cumpărături. Compania a publicat deja un mesaj de avertizare pentru clienţi, pe conturile oficiale”, menţionează CERT-RO pe pagina sa de Facebook.

„Dragi clienți, circulă în mediul online un mesaj conform căruia „Carrefour oferă voucher gratuit 5000 de lei pentru a sărbători cea de-a aniversare!”. Acest mesaj nu ne aparține și vă rugăm să nu dați curs solicitării de a participa la această campanie înșelătoare.


Toate mesajele oficiale Carrefour Romania sunt transmise aici, pe Facebook, Instagram: https://www.instagram.com/carrefourromania/, Linkedin: https://www.linkedin.com/company/carrefour-romania/ și pe site-ul https://carrefour.ro/“, au precizat cei de la Carrefour România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.