Localnicii din Lisa s-au alăturat campaniei de dotare a Spitalului din Făgăraș

Comunitatea făgărășeană este unită în aceste clipe de grea încercare pentru omenire și multe firme, dar și persoane fizice sau fundații au făcut donații pentru cumpărarea de echipamente și materiale necesare Spitalului din Făgăraș. Printre donatori se numără și  sătenii din Lisa, care prin intermediul preotului paroh au donat în fondul  „Împreună pentru sănătate“ peste 12.500 lei.

Ne înduioșează până la lacrimi gesturile care demonstrează că nu suntem singuri. Mai mult, că și celorlalți le pasă și că o fac cu atâta mărinimie și drag față de aproape.Cei din Parohia Ortodoxă Lisa contribuie, prin urmare, la fondul „Împreună pentru sănătate”, cu nu mai puțin de 12.564 lei! Le mulțumim din suflet și le dorim și lor ce ne dorim nouă și ce vrem pentru toată comunitatea și lumea-ntreagă: sănătate și încredere că uniți ne comportăm mai bine în fața oricăror încercări!“, au scris pe rețeaua de socializare reprezentanții Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

 „Prin aceasta donație, noi, credincioșii Parohiei Ortodoxe Lisa, dorim sa ne alăturăm celor care fac eforturi pentru a dota Spitalul din Făgăraș cu ventilatoare și echipamente de protecție. Pentru că noi credem că doar împreună putem fi puternici!”, au spus Cristina și pr. Sergiu Dudan.

Donațiile sunt încă deschise, orice ajutor contează: http://fundatiactf.ro/donatii-online/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.