Expoziții de animale, mâncare și produse tradiționale, spectacol folcloric, duminică, la Drăguș

Duminică, 24 septembrie, sunteți așteptați la Drăguș, în zona denumită Drăgușel! Expoziții de oi, cai, păsări, alte animale, dar și expoziții de utilaje agricole și drone agricole, produse locale, meșteșugari, mâncare tradițională, dar și un spectacol folcloric pe măsură sunt câteva din ingredientele evenimentului organizat de Primăria și Consiliul Local Drăguș și finanțat de Consiliul Județean Brașov în data de 24 septembrie, începând cu ora 13.00.

E motiv de sărbătoare și multă voie bună în satul Drăguș. Duminică, 24 septembrie, între orele 13.00- 20.00, în zona Drăgușel va avea loc evenimentul intitulat „Promovarea obiceiurilor și tradițiilor culturale în comuna Drăguș“, eveniment finanțat de Consiliul Județean Brașov.

Organizatorii au pregătit pentru cei care vor poposi la Drăguș mai multe expoziții de animale, utilaje agricole, târg cu produse locale și ale meșteșugarilor, mâncare tradițională: bulz și ceaun de oaie, pastramă, virșli. Pe scena amenajată în această zonă vor urca formația Europa, Claudia Olariu Stroie, Maria Luiza Mih cu formația Ceterașii  din Maramureș, dar și artiști locali.

Așadar, au fost pregătite toate ingredientele pentru a petrece o duminică cu multă voie bună și distracție. Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Brașov.

dragusel program

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *