Activitatea cabinetului stomatologic pentru urgente, suspendată momentan. Primarul Gheorghe Sucaciu le-a cerut demisia celor doi medici

Activitatea cabinetului pentru urgențe, pus la dispoziția cetățenilor în incinta Colegiului Național „Radu Negru”, este suspendată momentan. Primarul Gheorghe Sucaciu le-a cerut demisia medicilor stomatologi, în urma plângerilor primite din partea cetățenilor.

,, În urma plângerilor făgărășenilor, am verificat personal dacă acest cabinet funcționează și am constatat că nici unul dintre dentiști, angajați ai Direcției de Asistență Socială, nu își desfășoară activitatea! Am sunat în calitate de cetățean pentru a solicita serviciile gratuite asigurate de municipalitate și am fost neplăcut surprins să aflu că domnul doctor Moldovan este, culmea, în concediu medical, iar domnul doctor Piso nici măcar nu răspunde la telefon.

Mai mult, în trecut, cabinetul de la CN „Radu Negru” nu ar fi funcționat cum prevede legea și cei doi doctori nu și-ar fi îndeplinit corespunzător obligațiile contractuale în serviciul elevilor. Deși, anul trecut, am dotat cabinetul conform solicitărilor primite. Consider că au avut un comportament iresponsabil, din păcate, iar noi avem nevoie de oameni competenți și serioși.

Le-am cerut amândurora „demisia de onoare”, pentru că nu au pus în aplicare dispoziția pe care am semnat-o și Hotărârea adoptată de Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Conform Decretului semnat de Președintele României, celor care nu duc la îndeplinire aceste dispoziții li se desface contractul de muncă.”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Primăria Făgăraș a primit solicitări de la doi medici din sistemul privat, iar unul dintre cabinete (foto) a fost deja avizat de către DSP Făgăraș și este pus la dispoziția cetățenilor. Acesta este situat pe strada Negoiu, nr. 20, și funcționează în regim de urgență conform orarului următor:
Luni și Miercuri – 9.00 – 13.00
Marți, Joi, Vineri – 14.00 – 18.00.

Înaintea unei intervenții este obligatoriu să contactați telefonic medicul care își desfășoară voluntar activitatea aici:
dr. Gabriel Florentin Anghel – 0784 266928

Serviciile de medicină dentară sunt gratuite, materialele necesare desfășurării activității cabinetului de stomatologie fiind puse la dispoziția medicilor dentiști din bugetul local.

PrimăriaFăgăraș va anunța în timp util când își începe activitatea și cel de-al doilea cabinet.

One thought on “Activitatea cabinetului stomatologic pentru urgente, suspendată momentan. Primarul Gheorghe Sucaciu le-a cerut demisia celor doi medici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.