Coronavirus. Situația în Făgăraș și în Țara Făgărașului

Monitorizare COVID-19, conform DSP Făgăraș, 21.03.2020, ora 14.00:

17 persoane se află în carantină instituționalizată, în regiunea Țara Făgărașului, dintre care 10 pe raza municipiului Făgăraș, în centrele puse la dispoziție de primărie.

Au fost testate toate persoanele aflate în carantină, iar două dintre acestea au fost testate a doua oară. Acestea vor fi monitorizate în continuare de către DSP Făgăraș și supravegheate de Poliție și autoritățile locale.

Nu a fost confirmat niciun caz de contaminare cu COVID-19, până în prezent, în Țara Făgărașului!

508 persoane se află în autoizolare la domiciliu, în regiunea Țara Făgărașului, fiind monitorizate continuu de către toate autoritățile abilitate.

Reamintim că, prin ordonanță militară, li se interzice persoanelor izolate la domiciliu, carantinate sau internate, să iasă din locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente. Măsura se aplică pe toată durata stării de urgență, începând din 18 martie.

Sunt abilitate să asigure aplicarea și respectarea prevederilor ordonanței: Poliția Română, Jandarmeria, Poliția Locală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Direcția de Sănătate Publică și conducătorii autorităților administrației publice locale.

Făgărășenii cu spirit civic pot anunța încălcarea acestor reguli la următoarele numere de telefon:
0268 211320 – Poliția Municipiului Făgăraș
0752 206624 și 0268 210020 – Poliția Locală Făgăraș.

Comunicat Primaria Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.