Activitatea de relaţii cu publicul de la Poliție, fără interacțiune directă

foto: arhiva

În contextul măsurilor dispuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență pentru limitarea riscului de infecție cu coronavirus, în temeiul art. 4 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, precum și a dispozițiilor legale în vigoare, începând cu data de 12.03.2020, activitatea de relații cu publicul, atât la sediul inspectoratului, cât și a celorlalte subunități (poliții municipale, orășenești, stațiuni, secții de poliție urbane și rurale, posturi de poliție), se va desfășura fără interacțiunea directă cu persoanele din afara instituției.

Prin urmare, vă rugăm ca orice petiție, solicitare sau cerere să ne fie transmisă prin serviciul poștal, fax la nr. 0268.319.396 sau în format electronic accesând site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – https://bv.politiaromana.ro – secţiunea Trimite o petiţie online sau pe adresa cabinet@bv.politiaromana.ro.

De asemenea, începând cu aceeași dată, activitatea de primire în audiență se suspendă.

Vă asigurăm că orice petiție, solicitare sau cerere adusă la cunoștința noastră va fi tratată cu maximă atenție, urmând a fi soluționată în conformitate cu prevederile legale incidente.

Orice modificare survenită în ceea ce privește aspectele de mai sus, vă va fi adusă la cunoștință în timp util.

(Comunicat IPJ Brașov)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.