Comemorarea foștilor deținuți politici se anulează

Evenimentul programat astăzi privind comemorarea foștilor deținuți politici se anulează. Asta în urma măsurilor de prevenire luate în această dimineață în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență. De asemenea, potrivit informării făcută de Primăria Făgăraș, toate evenimentele programate pe raza municipiului vor fi anulate până în data de 31 martie 2020.

„Având în vedere contextul epidemiologic datorat Sindromului  Respirator Acut  cu noul coronavirus COVID 19, precum și recomandările primite de la Departamentul pentru Situații de Urgență, s-a hotărât anularea  tuturor evenimentelor  organizate pe raza municipiului Făgăraș  (adunări publice, spectacole, etc) până pe data de 31.03.2020, termen care poate fi prelungit în funcție de evoluția situației, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș.

Astfel, comemorarea foștilor deținuți politici, eveniment programat pentru astăzi, 9.03.2020 la Făgăraș, se anulează.

Menționăm că Primăria Făgăraș a luat toate măsurile pentru prevenirea unei eventuale epidemii.

În acest sens a fost întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență, ședință în cadrul căreia a fost stabilită echipa de intervenție care va acționa sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică Brașov în conformitate cu Ordinul 313/ 26.02.2020.“, se arată în comunicatul transmis de Primăria Făgăraș.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.