Distracție pe cinste la Balul Vânătorilor

A fost distracție la maxim noaptea trecută la Balul Vânătorilor, organizat la Laguna Albastră. Meniu cu specific vânătoresc, muzică de calitate, tombolă cu zeci de premii, dar și povești unice și interesante.  De toate acestea au avut parte cei peste 450 de participanți la cea de-a zecea ediție a Balului vânătorilor. Prezenți la eveniment și responsabili cu buna dispoziție au fost Flick și Popescu. 

A devenit tradiție în orașul nostru ca în această perioadă să fie organizat Balul Vânătorilor, la complexul Laguna Albastră. Și ca de fiecare dată, au fost sute de participanți care au ales să petreacă într-o atmosferă cu specific vânătoresc, dar și cu multă distracție și voie bună.

Nu au lipsit nici tradiționala expoziție de vânătoare sau tombola care a avut ca premii zeci de produse vânătorești.

„Este al zecelea an și continuăm tradiția cu Balul Vânătorilor. Precum vedeți și în acest an, avem foarte mulți invitați, peste 450 de persoane. Expoziția de vânătoare este tot mai mare, tombola, tot mai mare, distracție la maxim și sper ca toată lumea să se simtă bine. La tombolă avem peste 50 de fazani, 50 de iepuri, piei de vulpe, multe trofee de căprior și de cerb lopătar și premiul cel mare, un porc mistreț. Sunt prezenți foarte mulți vânători din toate colțurile țării, chiar din București, am fost surprinși, că au ajuns niște vânători care au aflat de balul nostru și ne bucurăm să-i avem aici“, ne-a spus Ovidiu Popa, administratorul restaurantului.

Buna dispoziție a fost asigurată de meniurile preparate din vânat, garnisite cu băuturi de calitate și cu muzică bună, care să-i îndemne pe participanți la dans.

„Este ceea ce știți „Balul vânătorilor“, organizat de bunul meu prieten, Ovidiu Popa. Sunt unul din vânătorii din Țara Făgărașului, gestionar de fond de vânătoare și mă bucur că mă aflu aici“, ne-a spus Doru Stroia.

Responsabili cu buna dispoziție, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, au fost Flick și Popescu.

„Este a treia oară când suntem prezenți la Balul vânătorilor pentru că în rest cred că avem buletin de Făgăraș“, a spus Flick

Nu știu dacă buletin, dar măcar viză de flotant tot merităm, pentru că venim de fiecare dată când suntem chemați și venim cu drag, pentru că am eu impresia că oamenii ne simpatizează aici“, a completat Răzvan Popescu.

Ne bucurăm foarte mult, ne simțim bine, ne distrăm, socializăm, povestim, cu drag venim la Făgăraș, deși nu e la îndemâna noastră, pentru că de multe ori preferăm evenimentele din București, pentru că nu trebuie să părăsim localitatea, să stăm în trafic 3000 de ore, dar iată că venim cu drag la Făgăraș, de fiecare dată“, a mai spus Flick.

Participanții la bal au avut parte de multă distracție, cu multe surprize. Una din acestea a fost momentul prezentat de dansatorii trupei Hansel și Gretel.

 

 

Publicată de Laguna Albastra Fagaras pe Sâmbătă, 29 februarie 2020

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.