Micuții de la „Mateiaș Brâncoveanu“ au confecționat mărțișoare

1 Martie, Ziua Mărțișorului, se apropie cu pași grăbiți, astfel că în mai multe instituții de învățământ au început pregătirile în acest sens. Preșcolarii și școlarii pregătesc mărțișoare pentru a le dărui celor dragi. O astfel de activitate a avut loc vineri și la Grădinița „Mateiaș Brâncoveanu“, unde micuții împreună cu părinții și cadrele didactice au confecționat aceste simboluri ale primăverii.

Copiii din grupa mare de la grădinița „Mateiaș Brâncoveanu“ s-au străduit să realizeze cele mai frumoase mărțișoare. În ajutorul lor au venit și părinții, îndrumați bineînțeles de cadrele didactice.

„Vineri a fost o activitate, prin care am dorit ca părinții să o cunoască direct pe doamna învățătoare, care va prelua clasa pregătitoare. Este foarte important din punctul nostru de vedere, ca legătura dintre școală și familie, să fie foarte strânsă. De aceea, astfel de activități, credem că sunt binevenite, pentru că formează practic o comunitate, în care copilul va trăi practic 5 ani, în ciclu primar, în care va crește frumos, îngrijit și de profesori, și de părinți. Doamna învățătoare împreună cu părinții și copiii a confecționat mărțișoare, a fost o activitate plăcută și plină de căldură.“, ne-a spus Codrina Anghel, dir. adj al Liceului Teologic „ Sf. Constantin Brâncoveanu“.

Această activitate face parte din „Ziua Porților Deschise“, eveniment care se va desfășura miercuri, 26.02.2020, între orele 9.00-12.00, la Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“. În această zi, preșcolarii care din toamnă vor merge la școală, au posibilitatea să cunoască instituțiile de învățământ din oraș.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *