Făgăraș: La volan sub influența alcoolului, la primele ore ale dimineții

foto: arhiva

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 07.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 57 ani, care conducea un autovehicul pe str. Tăbăcari din mun. Făgăraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.54 mg/l alcool pur.

De asemenea, în jurul orei 07.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un alt bărbat, în vârstă de 42 ani,  care conducea o autoutilitară pe str. Tăbăcari din mun. Făgăraș, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool.

Prin urmare, ambii conducători auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.