Iarna nu îi prinde nepregătiți pe cei de la Comăna. Primăria a achiziționat cu fonduri europene o sărăriță

Autoritățile comunei Comăna și-au echipat parcul auto cu tot ce este necesar pentru a interveni în regim propriu în satele aparținătoare. Ultima achiziție este o sărăriță, cu care să intervină prompt pentru deszăpezirea străzilor. Investiția a  fost realizată cu fonduri europene, prin Gal „Răsăritul Țării Făgărașului“.

Tot cu fonduri europene a fost achiziționată și o măturătoare, urmând ca la Comăna să ajungă și o nacelă, utilaj care va fi folosit la intervențiile de la iluminatul public.

 

Iarna nu ne prinde nepregătiți ! În cadrul Grupului de Acțiune Locală” Răsăritul Țării Făgărașului , Primăria Comăna a achiziționat cu fonduri europene, o sărăriță care ne ajută foarte mult să intervenim prompt la deszăpezire. 

Tot cu fonduri europene am achiziționat și o maturatoare și urmează sa luam și o nacela care ne va ajuta la intervențiile la iluminatul public. Putem spune ca avem un parc auto care ne da posibilitatea sa facem în regie proprie toate lucrările de gospodărire comunală, astfel vom face economii importante la bugetul local!“, spune Viorel Grusea, primarul comunei Comăna. 

 

Publicată de Viorel Grusea pe Vineri, 7 februarie 2020

One thought on “Iarna nu îi prinde nepregătiți pe cei de la Comăna. Primăria a achiziționat cu fonduri europene o sărăriță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.