Furt calificat dintr-o gospodărie din Viștea. Hoții au fost prinși

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

În fapt, la data de 06 februarie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Voila a fost sesizată cu privire la faptul că, mai multe persoane ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în localitatea Viștea, jud. Brașov și ulterior într-o anexă a acestuia, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 35 ani din județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pe o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.