Consilierii locali, convocați în ședință ordinară

Consilierii locali sunt convocați în ședința ordinară a lunii ianuarie, pentru data de joi, 30 ianuarie, de la ora 17.00.

PROIECTUL ORDINII DE ZI a Ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului  Făgăraș , convocat pentru data de  JOI, 30 IANUARIE 2020, orele 17,00:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Fagaras  din data de 19 DECEMBRIE  2019 (ORDINARĂ)
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Fagaras din data de 23 DECEMBRIE 2019 (EXTRAORDINARĂ- DE ÎNDATĂ).
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Fagaras din data de 8 IANUARIE 2020 (EXTRAORDINARĂ).

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetelor întocmite pe cele două secțiuni pentru trimestrul IV 2019 la data de 31.12.2019.

 

  1. Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului și din serviciile aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Făgăraș.

 

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea Statutului Municipiului Făgăraș.

 

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Investiții cu finanțare din contul IID al S.C. Apă Canal Sibiu S.A. Sibiu pentru anul 2020.

 

8.Proiect de hotărâre privind actualizarea cu rata de inflație, comunicată de către Institutul Național de Statistică a nivelului redevențelor, având ca obiect concesionarea/închirierea terenurilor și spațiilor proprietatea publică/privată a Municipiului Făgăraș.

 

9.Proiect de hotarare privind actualizarea cu rata de inflație, comunicată de către Institutul Național de Statistică a cuantumului chiriei aplicată în anul 2020 pentru locuințele din fondul locativ de stat și locuința de serviciu aflate în domeniul public/privat a Municipiului Făgăraș.

10.Proiect de hotarare privind aprobarea listei finale cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe construite prin A.N.L.

 

11.Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului local de publicitate privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate pe raza Municipiului Făgăraș.

 

  1. Proiect de hotarare privind atribuirea de numere administrative imobilelor situate pe strada Prunului.

 

13.Proiect de hotarare privind angajarea unui avocat care să reprezinte interesele Municipiului Făgăraș în Dosar nr.4483/62/2019, aflat pe rolul Tribunalului Brașov.

  1. Proiect de hotarare privind angajarea unui avocat în Dosar nr.5945/226/2019, aflat pe rolul Judecătoriei Făgăraș, în care Municipiul Făgăraș are calitatea de pârât, în contradictoriu cu ȘAPTE SPICE S.A. – Obiectul dosarului fiind acțiune în constatare.

 

15.Proiect de hotarare privind stabilirea unor măsuri în vederea aplicării Legii nr.416/2001, vizând ajutoarele de înmormântare.

    16.Proiect de hotarare privind aprobarea unui număr de 200 de posturi de asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav la nivelul U.A.T. Municipiul Făgăraș.

17.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a Planului de acțiuni sau lucrări de interes local pentru anul 2020.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului pentru conferirea Titlului deCetățean de Onoare al Municipiului Făgăraș“.

 

  1. 19. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managementului Muzeului Țării Făgărașului Valer Literat“, instituție de cultură din subordinea Consiliului Local Făgăraș, precum și a comisiilor de evaluare constituite în acest scop.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din Municipiul Făgăraș pentru anul școlar 2020-2021.

 

 

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea acordării elevilor din învățământul primar din Municipiul Făgăraș a unui kilogram miere polifloră în fiecare lună de curs frecvent.

 

22.Proiect de hotarare privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință ( FEBRUARIE 2020).

23.Informare nr.13/06.01.2020, înregistrată la Primăria Făgăraș sub nr.de 272/06.01.2020 din partea Direcției de Asistență Socială Făgăraș privind raportul referitor la activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav desfășurată în semestrul II al anului 2019.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.