Copiii din centrele de plasament din Făgăraş au nevoie de prieteni voluntari

Copiii din centrele de plasament din Făgăraş au nevoie de prieteni voluntari care să le fie alături în acest an școlar, să îi învețe și să îi încurajeze. Copiii învață de la oamenii dragi, pe care îi plac și îi admiră. De aceea, relația cu voluntarii este atât de specială pentru copiii din centrele de plasament, care au mare nevoie de sprijin și afecțiune.

Tocmai de aceea Asociația Lindenfeld prin Programul educațional Ajungem MARI caută voluntari inimoși pentru a dărui 3 ore/ săptămână, timp de cel puțin 8 luni, din aprilie până în noiembrie, copiilor din centrele de plasament. În Făgăraş sunt mulţi copii şi tineri minunaţi care așteaptă noi prieteni și mentori!

Mai mult, asociația  decontează transportul voluntarilor până la centru şi înapoi, pentru persoanele care locuiesc în Braşov, însă doresc să se implice şi să ofere sprijin copiilor din Făgăraş.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele.

Nu este nevoie de experiență în lucrul cu copiii. Voluntarii vor participa la un training inițial unde vei învăța tot ce ai nevoie și vei primi sprijin pe parcurs.

Aici găsiți mai multe detalii și pașii de înscriere.

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.