Expoziție deosebită de păsări de rasă pură și iepuri, la Făgăraș

foto: facebook

Făgărășenii sunt invitați la cea de-a treia ediție a „Expoziției de păsări și animale mici“, expoziție organizată de Asociația crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”.  Evenimentul are loc în perioada 10 – 12 ianuarie 2020, la sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“.

Veți putea admira un număr de 300 găini de rasă pură, 100 porumbei și 80 iepuri crescuți și expuși de către membrii Asociației din „Tara Fagarasului”, unii dintre ei fiind chiar Campioni Naționali și Internaționali la concursurile la care au participat.

O deosebită atracție vor fi și gâștele de Toulouse, rațele Rouen, Cayuga, precum și curcile de rasă, care vor da culoare acestei expoziții din municipiul Făgăraș. Deci, începând de vineri, 10.01.2020, ora 14.00, până la 18.00, sâmbătă, 11.01, de la 08.00 până la 18.00 și duminică, de la 08.00 până la 14.00, va asteptăm să ne treceți pragul cu mic cu mare, să vă bucurați de frumusețile pe care vi le vom  prezenta.

Prețul unui bilet va fi 5 lei iar copiii vor avea intrarea gratuită“, ne-a  declarat Adrian Ioan Trîmbițaș, presedintele Asociației crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”.

Potrivit președintelui asociației, unele animale din cadrul expoziției sunt și de vânzare.

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.