Pompierii făgărășeni, vigilenți și la fapte bune

Trei familii din Țara Făgărașului au anul acesta un Crăciun mai fericit datorită gestului făcut de pompierii de la Detașamentul  de Pompieri din Făgăraș. Datorită lor, o fetiță din Mândra, o familie cu 4 copii din Făgăraș și o alta cu 5 copii din Galați, au toate cele necesare pentru ca sărbătorile de iarnă să le aducă și lor bucurie.

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă și nu numai, cadrele subunității, ne-am mobilizat și am ajutat niște familii nevoiașe din Țara Făgărașului. Este vorba de o fetiță din Mândra, o familie cu 4 copii din Făgăraș și o familie cu 5 copii din cartierul Galați. Pe lângă hăinuțe, jucării și materialele de care au nevoie copilașii, am cumpărat acestor familii și produse alimentare, carne și foarte, foarte multe dulciuri.”, a declarat lct. col. Dorin Moldovan, comandantul Detașamentului de Pompieri din Făgăraș.

Nu este pentru prima dată, când pompierii făgărășeni se mobilizează și ajută familiile care au într-adevăr nevoie de noi. Și cu ocazia sărbătorilor, dar și cu alte ocazii, aceștia sunt solidari cu semenii lor aflați în dificultate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.