Au mai rămas locuri la atelierele lui Moș Crăciun!

Crăciunul se apropie şi simţim acest lucru la tot pasul prin aglomeraţia de pe străzi, oamenii agitaţi şi cozile imense din supermarket-uri. O oază de linişte şi bunăstare găsiţi în centrul Făgăraşului, la Târgul de Crăciun. Acolo, găsiţi multe surprize dulci, trenuleţul pentru cei mici, dar şi pe Moş Crăciun. În căsuţa de poveste, din centrul Făgăraşului, copiii pregătesc tot felul de produse specifice acestei sărbători a bucuriei. Luni, copiii au decorat lumânări cu tehnica şerveţelului, marţi au decorat fursecuri iar astăzi va avea loc atelierul de pictură cu nisip colorat.

Părinţii care îşi doresc să-și înscrie copiii, trebuie să ştie că mai sunt locuri joi 19 decembrievineri 20 decembrie si sâmbătă 21 decembrie.

Joi 19 decembrie este atelierul prin care formele din ghips vor prinde viaţă. Copiii sunt aşteptaţi să participe într-un număr cât mai mare de la ora 15.00 până la ora 18.00!

Vineri, 20 decembrie, în căsuţa din centrul Făgăraşului, tot de la ora 15.00 până la 18.00 va avea loc Atelierul de pictură pe sticlă!

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 15.00 se desfăşoară atelierul de globuri. Fiecare copil va avea ocazia să îşi decoreze propriul glob prin tehnica şerveţelului sau prin pictură.

Amintim că, atelierele sunt gratuite iar cei care doresc să participe o pot face. Singura condiţie este să vă înscrieţi copilul.

  • mesaj la numărul de telefon 0766.309.063

Atenţie! Pentru că locaţia este destul de mică, locurile sunt limitate.

După ora 18.00, toţi copiii sunt aşteptaţi să îl vadă pe Moş Crăciun.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.