Moș Crăciun va ajunge pe motocicletă în centrul orașului pentru a împărți daruri tuturor copiilor

Moș Crăciun va ajunge și pe motocicletă la Făgăraș, pentru a împărți daruri tuturor copiilor prezenți în centrul orașului. Moșul cel iubit, alături de ajutoarele lui din comunitatea de motocicliști din Făgăraș, va ajunge în data de 24 decembrie, la ora 16.30, în centrul orașului, în părculețul din fața Primăriei Făgăraș. Înainte însă, motocicliștii au pregătit și o paradă pe străzile din oraș. 

Ca în fiecare an, comunitatea moto din Făgăraș vrea să aducă bucurie copiilor de sărbători.  Pe lângă familiile cu o situație mai deosebită, Moș Crăciun și ajutoarele din comunitatea moto, vor ajunge anul acesta și în centrul orașului, unde vor împărți 1000 de pachete pentru copiii prezenți aici.

În ultimii trei ani, cel puțin, am făcut acest eveniment, dar anul acesta vom fi mai mulți și vrem să dăruim cadouri și copiilor din Făgăraș, care vor fi prezenți la Căsuța lui Moș Crăciun din centrul orașului. Cadourile sunt finanțate de comunitatea MOTO Făgăraș, împreună cu ajutorul unor oameni cu inimile mari, pentru a aduce puțin din spiritul Crăciunului în sufletele copiilor făgărășeni. De asemenea, vom ajunge și la familiile cu o situație mai deosebită“, ne-a spus Laurențiu Răzvaniu, unul din organizatorii acestui eveniment.

Acțiunea va debuta cu o paradă pe străzile orașului. Cei 30 de motocicliști din Făgăraș vor face o paradă începând cu ora 16.30 pe traseul: sensul giratoriu(zona Kaufland)- Tăbăcari- Bulevardul Unirii- sens giratoriu (Titu Perția)- semafor (Banca Comercială Română)- Piața Republicii.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.